Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden - Koop op Afstand Webwinkel


1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden gesloten tussen Zanger Marco de Hollander (hierna "wij", "ons" of "onze") en de consument (hierna "jij" of "jou") met betrekking tot aankopen die worden gedaan via onze webwinkel.

2. Bestellingen en Overeenkomsten

Door een bestelling te plaatsen in onze webwinkel, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de details van je bestelling. Dit vormt geen bindende overeenkomst, maar dient slechts als bevestiging van ontvangst.

3. Prijzen en Betaling

Alle prijzen in onze webwinkel zijn vermeld in euro's en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. De betaling van je bestelling vindt plaats via de aangeboden betaalmethoden op onze webwinkel. Betalingen worden veilig verwerkt.

4. Levering en Verzending

We streven ernaar om je bestelling binnen de aangegeven termijn te verzenden. Voor merchandise geldt een verzendtermijn van maximaal 2 werkdagen. Tickets worden apart persoonlijk per e-mail verzonden. Videoboodschappen worden uiterlijk binnen 5 werkdagen verzonden naar het opgegeven mobiele nummer.

5. Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te herroepen, zonder opgave van reden. Stuur ons binnen deze termijn een schriftelijke mededeling van je beslissing om te herroepen. Je dient de producten in originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Let op: voor gepersonaliseerde producten, zoals videoboodschappen en tickets voor optredens gelden geen herroepingsrecht.

6. Garantie en Klachten

Wij streven ernaar om producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Mocht je desondanks een defect of gebrek constateren, neem dan contact met ons op via de aangegeven contactgegevens. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

7. Privacy en Gegevensbescherming

Wij behandelen je persoonlijke gegevens vertrouwelijk en met zorg. Je kunt ons privacybeleid raadplegen voor meer informatie over hoe we jouw gegevens verwerken en beschermen.

8. Intellectuele Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze webwinkel, producten en content behoren toe aan Zanger Marco de Hollander. Het is niet toegestaan om zonder onze toestemming content of materiaal te kopiëren, verspreiden of te gebruiken voor commerciële doeleinden.

9. Toepasselijk Recht en Geschillen

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen jou en Zanger Marco de Hollander is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Door een bestelling te plaatsen in onze webwinkel, erken je deze algemene voorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. De meest recente versie van de algemene voorwaarden is altijd beschikbaar op onze webwinkel.